9 mai o zi despre recunoștința pentru victorie și valorile europene!!!
9 mai o zi despre recunoștința pentru victorie și valorile europene!!!

Stimați compatrioți!
Dragi Veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei, ziua de 9 mai este marcată istoric de două mari sărbători – Ziua Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei. Este ziua când ne exprimăm recunoștința față de eroii care ne-au dăruit pace prin Victorie, și este ziua când conștientizăm importanța valorilor europene pentru omenire.
Astăzi, de datoria fiecăruia dintre noi este să apreciem valoarea supremă a naţiunii construită din patriotismul şi spiritul civic, care trebuie să persiste la fiecare, iar demnitatea naţională trebuie să ne consolideze în memorie, toleranţă şi atitudine umană unii faţă de alţii.
Astăzi, marcăm cea de-a 79-a aniversare de la sfârşitul celui de-al II-lea Război Mondial, zi ce a dat o semnificaţie şi un conţinut special istoriei, culturii, națiunii şi vieţii societăţii noastre.
În numele  Consiliului Raional Dubăsari și al meu personal, adresez sincere felicitări cu ocazia acestor evenimente importante. Vă doresc să aveţi parte de sănătate, bunăstare, pace și înţelegere. Fie ca generaţiile viitoare să nu ştie niciodată de suferințele războiului. Cu toții să ne bucurăm de pace, democrație, solidaritate, unitate, libertate și prosperitate.
Cinste şi slavă tuturor celor care au adus şi păstrat libertatea!
Respect și recunoștință, înaintașilor noștri, care ne-au lăsat moștenire MOLDOVA independentă!
 
Cu profund respect, 
Președintele Raionului Dubăsari,
Sergiu GRIGORIEV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

9 mai o zi despre recunoștința pentru victorie și valorile europene!!! - Title: Title general site

,